www.promoothethier.nl
Currencies:
goedkope schoenen,schoenen winkel,dames schoenen,heren schoenen
<
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


World Wide Shipping

Wij leveren wereldwijd, echter, als je ergens leven onder het opleggen of woont in een land in oorlog; kunnen we moeite verzending naar je hebt. Voor bestemmingen out-of-the-way en de levertijd kan worden uitgesteld.

Verzendkosten

We verzending van goederen door DHL.TNT.UPS.FEDEX. EMS.Our voorraad oft zal kiezen voor de beste en een snelle en veilige manieren verzending van goederen aan u voor.

Levertijd

Meestal zullen we verzenden van uw bestelling binnen 12 ~ 24 uur. En het duurt 3-5 dagen op de manier afhankelijk van de bestemming.

Terug beleid

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Terugkoppeling nu! Alle items teruggestuurd naar ons moet in originele staat hun wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u halen here.We beloven u van de juiste volgorde package.So indien retournering juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 30% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden we je aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

Alle geretourneerde goederen shoulderstand om het verzendadres te worden verstuurd we e-mailen u nadat u ons feedback te krijgen hier!

Annuleren Uw Bestel Online

Je hebt het recht om uw bestelling te annuleren voor te leveren! Maar je moet contact met ons op time.If u onze checkout-proces hebt voltooid en uw bestelling nog niet is verzonden, zullen wij uw bestelling direct te annuleren en u terugbetalen. Als u wilt dat uw bestelling te annuleren nadat deliver.we wil cant terugbetaling geld aan u Hoop dat u begrip heeft geleid tot schade.

uitwisselingen

We zullen uitwisselingen binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum accepteren. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal u helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest. U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moet in originele staat hun wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. We raden heb je tracking en verzekering toe te voegen Bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Terug