www.promoothethier.nl
Currencies:
goedkope schoenen,schoenen winkel,dames schoenen,heren schoenen
<
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Ons bedrijf hecht waarde aan het beschermen van uw privacy terwijl u werkt met onze inhoud, producten en diensten. Wij willen een veilige omgeving te bieden. Alle informatie die wij verstrekken zullen uitsluitend worden gebruikt door de website. Deze privacy statement om u te helpen welke informatie wij verzamelen bij een bezoek aan de site, hoe we deze informatie gebruiken en de beschermende maatregelen die we hebben de informatie te beschermen begrijpen. Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op informatie die we verzamelen op de website. Wij weten dat u schelen hoe informatie over u wordt gebruikt en gedeeld, en we waarderen uw vertrouwen dat we zo zorgvuldig en verstandig zal doen. Dit bericht beschrijft ons privacybeleid. Wanneer u bezoekt, gaat u akkoord met de in dit Privacybeleid beschreven praktijken.

Customer Protection

We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. We zullen alleen gebruik maken van informatie die is verzameld op het moment van aankoop of als daarom wordt gevraagd op welke wijze, rechtmatig en in overeenstemming met de Data Protection Act 1998. Het zal worden verzameld door het personeel en alle transacties die u start op deze website is vertrouwelijk. Je naam zal niet op een mailinglijst worden toegevoegd en we zullen die informatie niet overdragen zonder de toestemming van de klant aan een derde partij.

Uw persoonlijke gegevens

We verzamelen informatie over u om twee belangrijke redenen:

Om uw bestelling te verwerken

Om de meest efficiënte dienstverlening aan te bieden.

De aard van de informatie die wij over u verzamelen omvat: - uw naam, uw adres, uw telefoonnummer, uw maat, uw e-mail adres, leeftijd, telefoonnummer en geslacht. Houd er rekening mee dat sommige van deze velden zijn optioneel en de gegevens worden uitsluitend gebruikt, zodat we onze klanten zo goed mogelijk beschikbaar te voorzien van de gewenste producten. Wij zullen geen gevoelige informatie over u verzamelen zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

garantie

Onze Winkelen Garantie beschermt u terwijl u winkelt op onze site - je hoeft geen zorgen te maken over uw credit card beveiliging. Als u zich zorgen maakt, neem dan contact met ons te bespreken via e-mail security

Terug